Hallo allemaal!
Hallo allemaal!
Welkom op deze website. Voor iedereen die het leuk vindt om ons te volgen tijdens onze reis rond de wereld in 52 dagen ;) beetje korter dan de ontdekkingsreizigers van vroeger, maar wij gaan dan ook met een uitvinding van deze tijd, het vliegtuig! Voorlopig gaan we natuurlijk nog niet weg, maar deze site is er iig al helemaal klaar voor nu! Wij gaan nog even verder met het reserveren van hotels en het zoeken van leuke tripjes en het verdienen van heeel veel geld zodat we af en toe ook nog wat eten kunnen kopen... en dan staan we 2 juli hopelijk helemaal voorbereid met uitpuilende backpack op Schiphol!
Groetjes William en Ianthe
omdat ik behalve van de rhino's ook van een octopus afstam moet ik natuurlijk de eerste zijn die je heel veel plezier wenst maar je in een ijzeren greep houdt als t om deze reis gaat! ben bang dat er dit keer een stuk minder gemaild/faxed/beld zal worden als tijdens de aussie trip maar je bent ook al zoooo oud nu en jullie zijn met zn 2en dus dat komt wel goed. bereid je maar goed voor, het is zo juli, kus mam
omdat er hier geklaagd wordt over gebrek aan aandacht roep ik een ieder op re reageren! Vertel wat je dwars zit over dit reislustige duo, of leuk vindt, of wat ze moeten meebrengen voor je, kortom, ze willen AANDACHTTTT
Oooeeh spannend hoor jongens! :) Succes met geld verdienen, niet stiekem een bank beroven hè ;) x Anna