William en Ianthe rond de wereld

Reisplan klaar!

Na wat wikken en wegen zijn we eruit voor Nieuw-Zeeland. Ik wilde, zoals ik al eerder zei, iig terug naar Wellington om mn aupair kindjes op te zoeken. Verder hebben William en ik samen een route gekozen, zo dat ik ook nog wat nieuws zie en we redelijk relaxt kunnen reizen dus niet elke dag in de bus...

Dan nu dus ons definitieve reisplan:

2 juli 8:30 uur van Amsterdam naar Londen Heatrow (KLM 1007, aankomst 9.00 na 1.30 uur vliegen)

2 juli 15.45 uur van Londen Heatrow naar Los Angeles (Virgin Atlantic VS0023, aankomst 19.20 na 11.35 uur vliegen)

11 juli 23.15 uur van Los Angeles naar Rarotonga (Cook Islands) (Air New zealand NZ0019, aankomst 6.00 na 9.45 uur vliegen)

19 juli 07.10 uur van Rarotonga naar Auckland (Air New Zealand NZ0019, aankomst 9.45 op 20 juli na 4.35 uur vliegen)

9 augustus 23.50 uur van Auckland naar Singapore (Singapore Airlines SQ0282, aankomst 6.40 uur na 10.50 uur vliegen)

13 augustus 16.40 uur van Singapore naar Denpasar Bali, Indonesia (Singapore airlines SQ0946, aankomst 19.10 uur na 2.30 uur vliegen)

20 augustus 13.05 uur van Denpasar Bali naar Singapore (Singapore airlines SQ0943, aankomst 15.35 uur na 2.30 uur vliegen)

21 augustus 12.45 uur van Singapore naar London Heatrow (Singapore airlines SQ0318, aankomst 19.10 uur na 13.25 uur vliegen)

21 augustus 20.25 uur van London Heatrow naar Amsterdam (KLM 1028,aankomst 22.35 uur na 1.10 uur vliegen)

Alle tijden zijn lokale tijden.

In London is het 1 uur vroeger dan in NL, in Los Angeles 9 uur vroeger, op de Cook Islands 12 uur vroeger, in Nieuw-Zeeland 12 uur later, in Singapore 7 uur later en op Bali 6 uur later.

Dat was het vluchtschema.. dan nog onze planning voor nieuw-zeeland:

20-24 juli naar de Bay of Islands

25-29 juli via de East Coast vanuit Auckland richting Napier

30 juli - 4 augustus Wellington!!!!!

4 - 9 augustus vanuit Wellington richting Auckland via Rotorua

De kado's voor mn aupair kindjes zijn op de post gegaan eergisteren. Het was inmiddels 2 kilo bij elkaar dus dat leek me niet handig om in mn backpack mee te slepen aangezien ik maar 20 kilo mee mag nemen en we eerst nog naar LA en de Cook Islands gaan! Verder heb ik mezelf door 2 dagen werken heen gewerkt.. ben helemaal kapot.. ja voor alle mensen die normaal gesproken ook werken.. ik was het gewoon niet meer gewend ok :P ben gewoon een lui wezentje dat heeeeel veel slaap nodig heeft! Maar na 8 babys vandaag de hele dag om me heen zit ik nu op te passen dus heb ik even tijd om mijn blog bij te werken. De 'afscheids'borrel is definitief op 26 juni bij mij thuis... tijd volgt nog! X ianthe

Corry

Heeey, Ziet er goed uit!!
Ben niet jaloers, maar Ik zou zo met jullie willen ruilen.
Als ik jullie niet meer zie voordat jullie weggaan, heel,heel veel plezier, Geniet ervan, dit doe je maar 1x in je leven of je moet goed uit de loterij komen .Nee hoor .....Have fun
Groetjes Corry@ Albert