William en Ianthe rond de wereld

Nog ruim 2 weken!

Hallo allemaal!

Hier weer een updateje van ons. Ik heb gister mijn scriptie ingeleverd dus ben nu definitief klaar met school! Maandag krijg ik mijn cijfer voor mijn scriptie en dan heb ik ook een gesprek met de studieadviseur voor mijn master. Dan nog even de laatste formulieren opsturen voor de master en dan is echt alles geregeld. Verder zijn er natuurlijk nog wel wat dingetjes die we moeten regelen voor onze reis.. maar ook dat is al grotendeels gedaan! William heeft alleen nog een enorme berg nakijkwerk liggen.. maar daar ga ik hem bij helpen dus ook dat komt goed!

Eigenlijk is het nu dus een beetje een kwestie van afwachten ;)! De tijd gaat snel.. vrijdag over 2 weken zitten we al in het vliegtuig! 26 juni geven we bovendien nog een feestje... iedereen die wil komen is vanaf 3 uur van harte welkom bij mij thuis.

Okey, meer heb ik eigenlijk niet te vertellen. Ik ga geloof ik maar eens een poging doen om mijn kamer op te ruimen, want voordat ik wegga, moet dat klaar zijn.... weet niet of dat nog gaat lukken als ik naar de zooi kijk die er rond ligt ;)

Groetjes Ianthe... en William natuurlijk!

alice

Reken maar dat dat gaat lukken, want je weet: alles wat nog niet op zn plek loigt is verdwenen als je terug komt en als je t echt te bont maakt staan je koffertjes gepakt in Dions kamer! Droom dus nog maar even verder, knuf, mamsje