William en Ianthe rond de wereld

In LA!!!!

Hallo allemaal,

Hier even een kort berichtje van ons! Ik zit op dit moment op een antieke pc in ons hostel, dus het gaat niet zo snel en ik heb maar 10 min. De reis naar LA verliep prima. We hadden wat vertraging naar Londen, maar we hadden veel tijd tussen de vluchten dus dat was geen probleem. Wel kwamen we erachter dat London Heathrow een gigantische luchthaven is en omdat we moesten wisselen van terminal tussen de twee vluchten hadden we geen tijd meer om London zelf in te gaan. Hier in LA aangekomen waren we inmiddels 24 uur wakker en dus echt helemaal kapot dus zijn we met de taxi naar het hostel gegaan. Het hostel is prima. Het is eigenlijk gewoon een hotel dat waarschijnlijk failliet is gegaan en waar ze nu zonder er iets aan gedaan te hebben een hostel in zijn begonnen. Alles ziet er dus wel een beetje oud en versleten uit, maar alle faciliteiten zijn er nog en dus hebben we een gigantische keuken om in te koken (beetje jammer dat er geloof ik 3 pannen zijn ;)) en een kamer met 2 tweepersoonsbeden en een eigen badkamer en een enorme kledingkast. Gister hebben we LA downtown een beetje verkend en vandaag waren we van plan om naar het strand te gaan, maar het is erg bewolkt en er wordt gewaarschuwd voor 12 feet hoge golven, dus we weten nog niet of we wel gaan. Het is iig 4th of July dus vanavond gaan we iig vuurwerk kijken. Volgende keer zal ik even wat uitgebreider vertellen, de tijd is nu alweer om! X van mij en william natuurlijk.

ALICE

REMEMBER AND HAVE FUN!:
Travel is fatal to prejudice,bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it solely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one corner of the earth all one's lifetime.

Iris

Heel veel plezier, en laat die golven lekker wegblijven...

Anna

Fijn dat jullie veilig en wel zijn aangekomen! En ja, Heathrow is groot hè, heb daar toen ook over moeten stappen toen ik naar New York vloog..hele onderneming an sich ;) En kunnen jullie die 2 twee-persoonsbedden ook tegen elkaar aan schuiven? Dan heb je helemaal een masterlijk bed :D Geniet! xx

Petra

Klinkt allemaal cool hoor! Inderdaad een beetje té hoge golven om relaxed te kunnen zwemmen.

Londen is ook leuk trouwens. :)

Jacky

Lekker genieten.Liefs Jacky

Ægon

fyn dat jullie goed zijn aan gekomen xxxxxxx pappa