Universal studios
Beste mensen,
Vandaag zijn we naar Universal Studios geweest. Hoewel het niet zo uit zo uitgebreid was als Disney, was het toch zeer gaaf. Zo hebben we een studio tour gedaan;diverse sets van verschillende films gezien en nog een spannende versie van KING KONG in 3D. Verder was er nog een spectaculaire show van waterworld. In alle enge dingen is Ianthe niet geweest, dus was ik genoodzaakt om in mn eentje te gaan (jaja lekker gezellig;). Daarna hebben we nog wat gegeten en zit ik nu hier jullie een update te geven. Ianthe en ik hadden afgesproken dat dit haar taak was, maar ik dacht laat ik ook eens een keer van me horen. Morgen is de finale, dus ik moet vroeg naar bed om morgen op tijd bij de farmers market te komen, waar we inmiddels vaste plaatsten hebben gekregen vanwege het vele voetbal kijken. Het voetbal leeft hier toch nog behoorlijk en zijn ze ook (nu amerika eruit ligt) Oranje gezind. Na het voetbal kijken is pakken geblazen, want dan vertrekken we naar Raratonga; blauwe zee en witte stranden. Nou ik ben niet echt van de lange teksten, al is dit al behoorlijk lang voor mijn doen. De volgende keer zal Ianthe weer over onze avonturen berichten terwijl ik met een cocktail op het strand lig. Jullie krijgen allemaal de groeten van ons en we laten snel weer van ons horen.
Ianthe en William
Hooi,
het klinkt super!! En ik zou ook wel langs het huis van the Hills willen ;) Fijn dat jullie toch nog wat van de Oranjegekte meekrijgen, hier zijn we er klaar voor!
Veel plezier vandaag en een fijne vlucht alvast!
Emma heeft gisteren in het badje een paar voorzichtige stapjes gezet, op het droge durft ze nog niet....ze herkent jullie nog wel,hoor! Ik laat braaf iedere dag een foto van jullie zien :)
Oh en Wil, als je thuis komt mag je Emma haar ´nieuwe gewoonte´ afleren...arm kind...
liefs van ons
Klinkt idd super! Hier gisteren, nadat ik braaf de tuin gesproeid had, onze eigen tropische onweersbui. Nee Ianthe, het plafond hangt nog steeds en dweilen hoeft alleen als jij alleen thuis bent. Fer had de putjes schoon gemaakt, dus eindelijk eens iets goeds gedaan!Net Dion uit bed gekieperd (12.00u), maar ook in zijn kamer alweer tropisch. Is gisteren naar Werppof geweest, althans dat kwam eruit tijdens Duitsland-Uruguay; neem aan dat ie Werfpop bedoelde, met Roy, maar examenfeestjes slaat ie over: geen zin! Heeft ie niet van mij hoor! Abdoulie, Bass en Lamin zitten klaar oin t oranje en hebben uitgebreid gebeden, dus dat moet goedkomen, Wil, goeie vlucht alvast, knufzzzzz